Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

26 atractius turístics de la Noguera il·lustrats i explicats per a infants en el marc del projecte Territori de Valor

DIJOUS 22 JULIOL 2021

S’afegeixen 13 atractius turístics més al projecte i ja són un total de 26 els atractius turístics dinamitzats.

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord ha publicat a la www.territoridevalor.cat els nous atractius dels quals es disposa material per tal de promocionar el territori. Els municipis protagonistes dels últims materials editats són Albesa, Algerri, Artesa de Segre, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Cabanabona, Castelló de Farfanya, Montgai, Oliola, Ponts, la Sentiu de Sió, Vallfogona de Balaguer i Vilanova de l’Aguda. Aquests se sumen als atractius ja editats d’Àger, Balaguer, Baronia de Rialb, Camarasa, Foradada, Menàrguens, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Tiurana, Vilanova de Meià i els Secans de la Noguera.

Territori de Valor pretén posar en valor els recursos naturals, patrimonials i culturals del territori a través de materials per captar i fidelitzar el públic familiar. Aquests materials comprenen una història i un dibuix de l’atractiu turístic en diferents formats. El material s’entrega gratuïtament a les empreses del territori que ho desitgin per tal d’apropar a la població autòctona, als visitants i als turistes els recursos de la comarca de la Noguera.

Les empreses inscrites al projecte ja poden sol·licitar aquest material a través de la difusió que se’ls ha realitzat via correu electrònic. Aquelles empreses que encara no estan inscrites, poden fer-ho a través de la pàgina web del projecte.  

El projecte Territori de Valor està coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i finançat pel Consell Comarcal de la Noguera, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.