Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celler Rubió de Sòls

                                   Logo-RUBIODESOLS.jpg

RUBIÓ DE SÒLS és el nom del celler familiar dirigit per Judit Sogas, Llicenciada en Enologia i Viticultura (2003), Enginyera Tècnica Agrícola (2001), i Graduada en Enologia (1998).  També és el nom d’un poble mil·lenari anomenat Rubió de Baix o de Sóls.  L’activitat principal del celler, és el cultiu de la vinya, elaboració, criança i venda de vins.  També es dedica a fer activitats turístiques del vi i noves experiències.  El nostre objectiu és la elaboració de VINS DE FINCA amb valor reconeguts.

El celler es troba a la  partida de Rubió de Baix dins el municipi de Foradada - Lleida,  la vall del Montsec de Rúbies.  Es troba molt proper all riu Segre.  És un paratge natural protegit per espècies de fauna i flora molt valorades. També es troba rodejada per monuments històrics ben conservats, com es el Castell de Montsonís, el Monestir de Salgar, i destacar el castell de Rubió de Sòls que es troba just davant de les vinyes, donant un paisatge únic  al celler.

La finca nomenada VINYES DALT, es troba sobre “ la Serra del Munt” de Foradada.  L’any 2009 es va iniciar el treball de preparació de la terra per plantar l’any següent, ja que eren terres de cultius en desús, tot i que hi havia hagut plantades vinyes abans de la fil·loxera com diu el nom propi de la finca inscrita.

 

001.jpg001-rose.jpg01 copia.jpg

Vi de Rubió de sòls