Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noguerament Bo treu a la venda lots amb els seus productes gastronòmics

Mostra dels lots Noguerament Bo
Mostra dels lots Noguerament Bo

DIVENDRES 19 MARÇ 2021

Els productors i productores de la Noguera integrants del distintiu s’han unit en aquesta iniciativa per vendre els seus productes conjuntament.

El lots gastronòmics contenen productes de diferents empreses, totes membres del distintiu Noguerament Bo, com Pla Oví, Alimentació Farràs, Cal Retjo, FructumCat, Cal Blasiet, Lo Pernil de Ponent, Casa Patau, Conill com Cal, Formatgeria de Clua i Pàmies Vitae. Els lots, presentats en una caixa de fusta corporativa, es vendran sota comanda en diferents tipologies de lots i preus Es pot consultar el contingut i els preus dels lots tipus a la web del distintiu www.nogueramentbo.cat. També hi ha l’opció de personalitzar-ne el contingut, consultant-ho als establiments.

Les empreses que vendran els lots sota comanda són Pla Oví d’Algerri, Conill Com Cal de Baldomar (Artesa de Segre), FructumCat de Gerb, Cal Blasiet d’Albesa i Balaguer, i Formatgeria de Clua (Artesa de Segre). No obstant això, els consumidors poden informar-se sobre els lots en qualsevol establiment membre del distintiu.

Noguerament Bo és el distintiu agroalimentari que identifica i promociona els productes agroalimentaris produïts o elaborats, transformats i envasats en l’àmbit territorial de la comarca de la Noguera, seguint les indicacions de qualitat, proximitat, sostenibilitat, etc. del Reglament del distintiu.

Noguerament Bo és el resultat del projecte estratègic de l’any 2018 "Territori de Valor: posar en valor els productes agroalimentaris davant dels productors agroalimentaris" impulsat pel Consorci Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera. Actualment, s’emmarca dins del projecte Gustum que promociona el producte agroalimentari local. El projecte està finançat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i fons europeus FEADER. Per a consultar el contingut dels lots o bé informar-se sobre el distintiu: www.nogueramentbo.cat