Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noguerament Bo a la Fira Sant Miquel per promocionar els productes de la Noguera

DIJOUS 03 OCTUBRE 2019

El passat dissabte 28 de setembre el distintiu agroalimentari Noguerament Bo va participar a la Fira de Sant Miquel a l’escenari gastronòmic de la Diputació de Lleida, amb l’objectiu de donar a conèixer el projecte i els productors adherits.

Recordem que Noguerament Bo és el distintiu dels productes agroalimentaris produïts i transformats a la Noguera d’acord amb el seu propi reglament, que permet al consumidor identificar-los i associar-los a les garanties de qualitat dels productes de proximitat.

La participació a la Fira de Sant Miquel va començar amb la intervenció de Gemma Cortada, gerent del Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, que va fer una breu explicació del projecte. Tot seguit van intervenir alguns dels productors adherits al distintiu Noguerament Bo: Gemma Arnillas de Pla Oví, Llum Ariño de Cal Blasiet, Montse Mangues de FructumCAT, Marc Farràs d’Alimentació Farràs i Marta Rialp de Pàmies Vitae van explicar la part del reglament que els afecta i van presentar els seus productes.

En acabar la presentació, hi va haver una mostra de productes de les empreses dels ponents, amb degustació inclosa de maridatge del vi L’Eral de Casa Patau amb la melmelada de FructumCAT acompanyada d’un formatge cendrat de Formatgeria de Clua, també integrants de Noguerament Bo.

Actualment, els integrants del distintiu territorial de la Noguera són: Pla Oví, Alimentació Farràs, Castell del Remei, Cal Retjo, FructumCat, Cal Blasiet, Lo Pernil de Ponent, Casa Patau, Conill com cal, Conserves Antonieta, Formatgeria de Clua i Pàmies Vitae.

Tots aquells productors agroalimentaris de la Noguera interessats a formar part de Noguerament Bo poden adreçar-se al Consorci GAL Noguera Segrià Nord (tel. 973 448 933) o informar-se a la pàgina web www.noguerasegrianord.cat.