Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

QUI ÉS FER?

FER, una abella creativa i emprenedora, és la protagonista d’aquesta aventura.
Amb l’ajuda de la seva àvia, la senyora Remei (una abella reina amb molta experiència), i els seus companys Zanga, Work i Labora, haurà de buscar solucions per fer més viable el rusc.

Futurs Emprenedors Rurals es va posar en marxa per fomentar les vocacions emprenedores entre l'alumnat de cicle superior d'educació primària de les escoles ubicades en territoris rurals. Entre els objectius que persegueix el projecte es destaca: despertar el talent emprenedor dels infants, visualitzar les oportunitats dels territoris rurals i l’aprofitament dels seus recursos, difondre els valors de la cultura emprenedora entre la comunitat educativa, fomentar el treball en equip i altres habilitats emprenedores, així com introduir la cultura financera de forma bàsica a les escoles.

 

FER n’és l’abella protagonista i durant el desenvolupament del projecte es juga amb els paral·lelismes entre els ruscos i les zones rurals per explicar la importància de la població rural per a la societat, com la de les abelles per a la biodiversitat.

El projecte es desglossa en tres blocs: “Quina bona idea”, “Els reptes de FER” i “Històries d’empreses de la Catalunya Rural”. El primer bloc se centra en històries d’invents i inventors, el segon en la creació del projecte empresarial i el tercer, en històries reals d’empreses de la Catalunya rural.