Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MOSTRA DE SOLUCIONS - FIRA FER

Des del projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER) es treballa en la creació de projectes empresarials per afrontar reptes dels territoris rurals, sense cap límit creatiu, sigui factible o no amb la tecnologia actual. D’aquesta manera els nens i les nenes de primària, a través d’un aprenentatge transversal, treballen la creativitat, la motivació, el pensament crític, el treball en equip, l’autonomia, etc. a la vegada que descobreixen tot el que s’ha de tenir en compte per a emprendre un negoci com ara l’anàlisi del mercat, l’organització dels recursos humans, la comunicació i el màrqueting, així com la viabilitat de la iniciativa.

Línia blanca per posar al web.png

Una de les accions de cloenda del Projecte Futurs Emprenedors Rurals és la Mostra de Solucions, o el que es coneix com a Fira FER!

Línia blanca per posar al web.png

Es tracta d'unes jornades presencials en les quals els alumnes que han treballat durant el curs escolar el Projecte FER presenten les seves idees emprenedores com si es tractés d'una fira professional.

Línia blanca per posar al web.png 

Les fires es realitzen a diferents municipis de la zona LEADER i durant aquestes, un jurat professional format per experts de diferents àmbits relacionats amb l’empresa i l’educació, valoren els diferents projectes presentats i atorguen a cada projecte una menció remarcant el punt fort de cada grup empresarial, per tal de posar en valor cada iniciativa presentada.

Línia blanca per posar al web.png

Vídeo Fira FER - Balaguer - Curs 2022-2023