Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió informativa en línia per a equips docents sobre el projecte escolar Futurs Emprenedors Rurals (FER)

DIVENDRES 23 JUNY 2023

El proper dia 28 de juny de 2023, a les 11.00 h, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord impartirà una sessió informativa en línia adreçada als equips docents dels centres escolars de la Catalunya rural que tinguin interès a conèixer el projecte Futurs Emprenedors Rurals i es plantegin la possibilitat d’implementar-lo a la seva escola el curs 2023-2024.

Durant la sessió, personal tècnic del Consorci GAL Noguera Segrià Nord i del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera explicaran què és el projecte FER, la finalitat i els objectius específics, i es presentarà la guia didàctica i el material d’aprenentatge elaborat específicament per a alumnat d’Educació Primària. També hi participaran mestres que ja han treballat el projecte a classe per compartir les seves experiències, valoracions i recomanacions.

Per tal de rebre l’enllaç de la sessió informativa del projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER) cal inscriure’s a través del següent enllaç: INSCRIPCIÓ JORNADA FER.

Per a més informació sobre el projecte FER consulteu la web: https://www.futursemprenedors.cat/

Futurs Emprenedors Rurals es va posar en marxa per fomentar vocacions emprenedores entre l’alumnat de cicle superior de primària de les escoles ubicades en territoris rurals, i des del curs 2010-2011 fins a l’actualitat hi han treballat més de 4.000 alumnes i més de 100 mestres de mes de 100 escoles de la Catalunya rural. Constaten la consolidació del FER les dades del curs escolar 2022-2023, en què l’han treballat 23 escoles i més de 500 alumnes.

El projecte FER és coordinat pel Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera, i està finançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el fons FEADER, en el qual participen diferents territoris rurals catalans.