Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació en emprenedoria per a mestres en el marc del projecte Futurs Emprenedors Rurals

La primer sessió de formació en línia s’impartirà el 7 de setembre

DIJOUS 02 SETEMBRE 2021

El Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i el Consorci GAL Noguera Segrià Nord han organitzat un Taller de Formació en línia que es dividirà en diverses sessions durant tot el curs escolar per tal de compartir experiències i oferir suport en relació amb l’emprenedoria i el projecte FER.

La primera sessió, la més extensa del taller, comptarà amb diversos professionals del sector de l’ensenyament i també del sector empresarial. Les ponències seran a càrrec de les coordinadores del projecte, mestres que han implementat FER a l’aula, el director del Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer i també el creador de FER i d’altres projectes educatius. Entre les temàtiques que s’abordaran durant la sessió hi ha la diagnosi del territori, la cooperació, les habilitats emprenedores, les empreses rurals...

El públic objectiu d’aquesta sessió són mestres que tinguin interès a dur a terme el projecte FER durant el curs escolar 2021-2022 o bé en l’emprenedoria en general. Les sessions es gestionaran des del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i s’atorgaran els certificats de formació pertinents si es completa la totalitat del taller.

 

Seguint els objectius de Futurs Emprenedors Rurals de fomentar l’emprenedoria en els territoris rurals a través de les oportunitats que ofereix el territori, els i les alumnes que hi participen treballen habilitats emprenedores com la creativitat, la motivació, l’organització, el lideratge, el treball en equip, la comunicació... a través d’aquest projecte interdisciplinari. 

Futurs Emprenedors Rurals és un projecte que busca ser una eina i un suport per a mestres en emprenedoria a 5è i 6è de primària. L’ alumnat hi aprèn cultura bàsica de l’empresa sobre diferents temàtiques com el màrqueting, els préstecs, ingressos i despeses, gestió de personal a través de la creació d’una empresa i els blocs que es treballen i, d’aquesta manera es desperta el talent emprenedor dels infants.

Futurs Emprenedors Rurals és un projecte finançat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rurals.