Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup de treball de Futurs Emprenedors Rurals s’obre a tota la Catalunya rural

DIVENDRES 16 OCTUBRE 2020

S’emmarca dins el Pla de Formació del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i hi participaran mestres de tota la Catalunya Rural.

Des de l’any 2017, una de les accions del projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER.cat) ha estat l’organització d’un grup de treball de la Noguera amb l’objectiu de fer un seguiment de la implementació del projecte i oferir suport als mestres que el desenvolupen a l’aula. Aquest grup de treball ha estat format per mestres d’escoles de la Noguera i el Segrià Nord.

Per a aquest curs 2020-2021, s’ha previst que també hi participin mestres d’altres Centres de Recursos Pedagògis de Catalunya i mestres d’escoles de la Catalunya rural que tenen interès per l’emprenedoria en els territoris rurals. Amb aquesta ampliació del grup de treball es busca afavorir i aportar valor al desenvolupament del projecte gràcies el treball participatiu sumant noves perspectives de treball i nous recursos des de diferents territoris rurals de tot Catalunya.El passat dia 14 d’octubre es realitzà una reunió interna de coordinació entre el Consorci GAL Noguera Segrià Nord, el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i una mestra de l’escola Salvador Espriu amb la finalitat d’acabar de concretar i calendaritzar cadascuna de les sessions de formació del nou grup de treball, que seran telemàtiques.

El projecte FER.cat, que fomenta l’emprenedoria entre l’alumnat de 5è i 6è de primària, està coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord i finançat per fons FEADER i pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Els objectius de FER.cat són despertar el talent emprenedor dels alumnes, facilitar la cerca d’oportunitats en els territoris rurals, difondre l’emprenedoria a centres educatius i docents, introduir conceptes empresarials i treballar habilitats com el treball en equip. Més informació a www.futursemprenedors.cat