Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fam trip

En el marc d’aquesta acció és va desenvolupar un viatge de familiarització per part d’agències de viatges a través de Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades.

Aquesta actuació ha estat destinada a aquelles agències de viatges amb producte vacacional, de cap de setmana, familiar i d’oci i a la vegada també les especialitzades en el sector empresarial, de turisme d’incentius i convencions.

Aquest famtrip  és una aproximació, del Montsec i del Centre d’Observació del Montsec –Lleida i consta d’una visita d’un dia al Montsec, tenint la oportunitat de conèixer la població d’Os de Balaguer, amb el seu Castell “Malignum Castrum” i el Museu de Campanes, a on va tenir lloc un workshop amb empresaris turístics de la zona. Seguidament es va visitar el Monestir de les Avellanes i es finalitza la visita coneixent el Centre d’Observació de l’Univers (COU) del Parc Astronòmic Montsec (PAM).

Amb aquest viatge, a més de posar en contacte agències de viatges amb empres del territori, van poder viure de primera mà l’experiència de visitar el Montsec i conèixer totes les possibilitats