Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Emprenedors i emprenedores de la Noguera protagonitzen vídeos sobre els seus projectes empresarials

DIMECRES 15 GENER 2020

En el marc del programa Arrenca, coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord i l’Oficina Jove de la Noguera, joves emprenedors i emprenedores han enregistrat vídeos sobre els seus projectes empresarials amb l’objectiu de mostrar a les persones joves que el món rural està ple d’oportunitats per establir-se al territori.

Els protagonistes dels vídeos són Josep Miquel Balcells de Taller Balsi, Olga Cortadelles d’Estampart Casa Taller de Penelles, Ivan Pascual de Cal Gumer, David Sala de Mobles Sala Blanch, i Joel Mirón de Zenith Aventura.

La gravació i difusió dels vídeos és una més de les actuacions del programa Arrenca per crear vincles entre el teixit empresarial i el col·lectiu de joves de la Noguera que conformaran el futur professional i emprenedor del territori. En aquesta línia, durant el mes de setembre i octubre estudiants de diferents instituts de la Noguera van assistir a xerrades relacionades amb el lideratge, l’emprenedoria, tècniques de venda, etc., i van fer diverses visites a empresaris i empresàries de la comarca que els van introduir de manera directa i propera al món empresarial.

Els vídeos i tota la informació del programa Arrenca es poden trobar a la pàgina web www.arrencajove.cat.

El programa forma part del projecte de cooperació Odisseu per al retorn dels joves al món rural, finançat pel Fons Europeu d’Ajudes al Desenvolupament Rural (FEADER) de la Unió Europea i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.