Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Webinar COWORKING & COVID-19: impacte i oportunitats

DILLUNS 27 ABRIL 2020

El pròxim 30 d'abril d’11 h a 13 h es durà a terme el webinar Coworking & Covid-19 amb l'objectiu de presentar l'Estudi del coworking a l'àmbit BCN Smart Rural i alhora valorar l'estat actual dels espais i mostrar les escletxes o finestres de noves oportunitats.

Durant la sessió es farà una anàlisi breu dels resultats conclusions de l'estudi on han participat 25 espais coworking. A continuació, Jaume Bages, consultor i coordinador de Cowocat_Rural, analitzarà com està impactant el Covid-19 als espais de coworking, quines estratègies s'estan emprant i quines noves oportunitats sorgeixen davant la nova situació.

A la comarca de la Noguera i al Segrià Nord disposem de 3 espais de coworking: la Nou Coworking d’Artesa de Segre, el Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer i Coworking Alfarràs.

El projecte Cowocat Rural es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

Per a més informació i inscripcions: http://www.desenvolupamentrural.cat