Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada dels espais de coworking de la Noguera i el Segrià Nord adherits a Cowocat Rural

DIMECRES 12 FEBRER 2020

Aquesta setmana el Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord ha convocat els espais de coworking que hi ha a la Noguera i al Segrià nord a una sessió de treball conjunt per delimitar la planificació d’accions per a l’any 2020.

A la comarca de la Noguera i el Segrià nord hi ha tres espais de coworking: La Nou, un coworking privat a Artesa de Segre; el coworking privat d’Alfarràs i el Centre d’Innovació d’Empreses de la Paeria de Balaguer.

El coworking és una forma de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts.

Els tres espais de coworking del nostre territori estan adherits al projecte Cowocat Rural, que impulsa la creació i la consolidació d’empreses en el territori promovent l’emprenedoria i facilitant a les persones emprenedores un lloc de treball on desenvolupar la seva tasca de manera conjunta o individual a través d’un espai comú amb altres professionals.

Aquest projecte es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels Grups d’Acció Local de Catalunya, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

Per a més informació: https://www.cowocatrural.cat/ca/cowocatrural