Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió informativa en línia per a equips docents sobre el projecte escolar Futurs Emprenedors Rurals (FER) per al curs 2023-2024

El 5 de setembre de 2023 a les 11.00 h

DIMARTS 29 AGOST 2023

El passat 28 de juny de 2023 es va impartir una sessió informativa en línia adreçada als equips docents dels centres escolars de la Catalunya rural sobre el projecte Futurs Emprenedors Rurals. En aquesta sessió hi van participar 18 centres escolars que van mostrar interès per implementar el projecte a les seves escoles durant el curs 2023-2024.

El proper 5 de setembre de 2023, a les 11.00 h, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord impartirà una altra sessió informativa en línia adreçada també als equips docents dels centres escolars de la Catalunya rural que tinguin interès a conèixer el projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER) i es plantegin la possibilitat d’implementar-lo a la seva escola el curs 2023-2024 i que no van poder connectar-se al juny. Aquesta sessió també servirà per conèixer el projecte i s’explicaran les modalitats d’implementar-lo a l’aula en funció de les necessitats de les escoles durant el curs 2023-2024.

Durant la sessió, personal tècnic del Consorci GAL Noguera Segrià Nord i del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera explicaran què és el projecte FER, la finalitat i els objectius específics, es presentaran la guia didàctica i el material d’aprenentatge elaborat específicament per a alumnat de cicle superior d’Educació Primària i s’exposaran alguns casos reals d’escoles que treballen aquest projecte. També durant la sessió es resoldran possibles dubtes que els i les assistents puguin plantejar.  

Animeu-vos a assistir a la jornada per tal de conèixer el projecte FER i quins són els recursos pedagògics que pot posar al vostre abast per implementar l’emprenedoria a les aules, per tal de rebre l’enllaç de la sessió informativa del projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER) cal inscriure’s a través del següent enllaç: SESSIÓ INFORMATIVA FER SETEMBRE

Així mateix, des del Consorci GAL Noguera Segrià Nord es recorda que les inscripcions per participar al Projecte FER 2023-2024 segueixen obertes: INSCRIPCIÓ PROJECTE FER 23-24

Futurs Emprenedors Rurals es va posar en marxa per fomentar vocacions emprenedores entre l’alumnat de cicle superior de primària de les escoles ubicades en territoris rurals, i des del curs 2010-2011 fins a l’actualitat hi han treballat més de 4.000 alumnes i més de 100 mestres de més de 100 escoles de la Catalunya rural. Constaten la consolidació del FER les dades del curs escolar 2022-2023, en què l’han treballat 23 escoles i més de 500 alumnes.

El projecte FER és coordinat pel Consorci Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera, i està finançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el fons FEADER, en el qual participen diferents territoris rurals catalans.

Per a més informació sobre el projecte FER consulteu la web: https://www.futursemprenedors.cat/