Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte Territori de Valor Agroalimentari: La llavor del distintiu territorial del producte agroalimentari de la Noguera

Territori de Valor: projecte estratègic del Consorci GAL Noguera Segrià Nord

DIMARTS 08 MAIG 2018

El Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, dins del projecte Territori de Valor, han iniciat un procés participatiu per crear un distintiu territorial dels productes agroalimentaris de la comarca de la Noguera, al qual s’ha convidat a participar els productors agroalimentaris de la Noguera que s’hi vulguin sumar, per tal de crear una marca amb la qual se sentin plenament identificats.

El passat divendres 4 de maig va tenir lloc la primera trobada participativa amb els productors agroalimentaris de la Noguera, en el decurs de la qual es va explicar el projecte, es van exposar i valorar diferents distintius possibles, i es van aportar idees per començar a treballar-hi.

Per continuar endavant, el GAL Noguera Segrià Nord ha organitzat el proper dijous 17 de maig una sortida al Ripollès per conèixer la marca de garantia “Productes del Ripollès”, una marca que té aproximadament uns 10 anys de vida. Aquesta sortida està oberta a tots els productors agroalimentaris de la Noguera, i amb ella es pretén conèixer de la mà de “Productes del Ripollès” el procés de creació d’una marca, formes d’organització i veure quin camí seguir des de la Noguera. 

Les inscripcions per a aquesta sortida ja estan obertes en el següent enllaç:

https://goo.gl/forms/xeQCeFaGkcKU57lQ2

El projecte Territori de Valor està cofinançat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.