Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord organitza una Jornada de definició del projecte estratègic Dones Emprenedores

El GAL Noguera-Segrià Nord organitza el dia 21 de febrer, una jornada per definir el projecte estratègic de dones empresàries.

DIMECRES 15 FEBRER 2023

El dia 21 de febrer a les 10:00 h, es portarà a terme a la Sala d’Actes del Consell Comarcal de la Noguera, a la seu del Consorci GAL Noguera-Segrià nord, una jornada per definir un nou projecte estratègic dedicat a les dones empresàries.

El Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord, entitat gestora dels ajuts LEADER a empreses i emprenedors, s’està acreditant per gestionar els ajuts LEADER a empreses i emprenedors per al proper període de programació 2023-2027, i vol enfortir el teixit empresarial amb un nou projecte enfocat en dones empresàries i emprenedores de la zona de la Noguera i del Segrià Nord.

En aquest procés d’acreditació s’ha realitzat un procés participatiu per definir l’estratègia per al període 2023-2027 i és on ha sorgit la necessitat d’impulsar un projecte de dones empresàries.

Per tal de definir el projecte s’ha organitzat una jornada que consistirà en realitzar dinàmiques entre les participants per prioritzar línies d’actuació i aportar idees per realitzar accions que afavoreixin la visualització de les dones empresàries, la creació de xarxa, la representativitat de les dones en els llocs de presa de decisions i també l’intercanvi d’experiències, entre altres.

En aquesta jornada participaran el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, els Consells Comarcals de la Noguera i del Segrià, el Viver d’empreses de Balaguer i els membres del Consorci representants del teixit empresarial.

Totes les dones empresàries que vulguin ser partícips de la definició del projecte, es poden inscriure a https://www.noguerasegrianord.cat/