Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera jornada de Networking Odisseu a Alfarràs

DIMARTS 13 OCTUBRE 2020

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord va participar en la primera Jornada Networking Odisseu “Aposta per tu” que es va realitzar a l’Escola Agrària d’Alfarràs el dijous 8 d’octubre de 2020. La Jornada de Networking s’inclou en el projecte Odisseu, un projecte que incentiva el retorn dels joves al món rural facilitant la seva inserció laboral i el seu arrelament.

Les autoritats que van assistir a la jornada de networking van ser la Sra. M. Rosa Cortés, directora de l’EA d'Alfarràs; el Sr. Toni Bosch, vice-president del Consell Comarcal del Segrià; el Sr. David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià; la
Sra. Laia Girós, directora general de Joventut, i l’Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Durant la jornada es van portar a terme diverses taules d’experiències de productors locals, xerrades-presentació, tallers, dinamitzacions i ponències amb la finalitat de detectar necessitats i extreure futures línies de treball. La Sra. Gemma Cortada, gerent del Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, va ser la moderadora i va explicar el funcionament dels ajuts Leader i el projecte Odisseu, posant èmfasi en el projecte Arrenca, l’eina Retorna i els ajuts al pràcticum Odisseu.

La jornada va ser organitzada pel Consell Comarcal del Segrià, amb el suport de la Direcció General de Joventut i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

El programa Odisseu és desenvolupat conjuntament per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local i la xarxa de professionals de Joventut.