Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del programa "EneGest" a les empreses LEADER

El Consorci GAL Noguera- Segrià nord presenta el programa "EneGest" a les empreses amb ajuts Leader.

DIMARTS 28 FEBRER 2017

Tècniques del Consell Comarcal de la Noguera i del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord han impartit una jornada de formació a les empreses sol·licitants d'ajuts Leader sobre com millorar l’eficiència energètica.

 La jornada s’ha desenvolupat en dos parts. La primera, amb el títol “Entenem la factura de la llum?”, s’ha fet un breu repàs de l’energia aplicada al món empresarial i de com minimitzar la despesa amb una explicació de tots els paràmetres que intervenen en la producció elèctrica, principalment.

 I la segona part s'ha dedicar únicament i exclusiva al programa informàtic EneGest  com a eina de gestió de facturació energètica gratuïta per a empreses i particulars. Amb el seu ús es vol facilitar l’optimització de la facturació energètica, millorar l’autoconeixement energètic de les empreses i particulars, fomentar l’aplicació de mesures d’estalvi i eficiència energètica d'acord amb les necessitats de cadascú i fomentar que les empreses es calculin la seva petjada de carboni.

 Aquesta jornada s’emmarca dins el Projecte de Cooperació ENFOCC (Energia, Forest i Canvi Climàtic), cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) d’acord amb el que preveu el PDRcat.2020.