Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria 2019 per a empreses del programa d’Ajuts al Pràcticum d’Odisseu

DILLUNS 04 MARÇ 2019

Ja està oberta la tercera convocatòria dels Ajuts al Pràcticum Odisseu per incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques a les empreses rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals. El termini màxim perquè les empreses presentin la sol·licitud de participació s’acaba el dia 17 d’abril. Un cop s’hagin inscrit les empreses i sigui ferma l’oferta de places per fer les pràctiques , els i les joves podran presentar les seves sol·licituds.

Odisseu busca la implicació dels agents que intervenen en els processos de la recerca de feina com són les universitats, empreses locals, administracions... per tal de facilitar la tasca dels joves i oferir oportunitats i recursos per a la inserció laboral en el territori.

Les pràctiques tenen una durada mínima de 300 hores, amb una remuneració mínima de 5 € l’hora, de la qual el programa Pràcticum Odisseu finança el 50%. Es realitzaran entre maig i setembre a empreses i institucions de zones rurals. 

Si sou una empresa d’algun dels territoris rurals o un/a jove que estudia un grau o un màster oficial en alguna universitat del sistema universitari de Catalunya podeu participar-hi.

Si la vostra empresa està interessada, podeu conultar el web d'Odisseu, o demanar més informació contactant amb practicum@odisseujove.cat o bé trucant al 973 481 644