Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Noguera i el Segrià Nord s'incorporen als Espais Naturals de Ponent

DIMARTS 30 GENER 2018

Aquest dijous 25 de gener ha tingut lloc al Consell Comarcal de la Noguera una jornada de treball del projecte de cooperació “Espais naturals de Ponent”, finançat amb fons FEADER i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

El projecte “Espais Naturals de Ponent” té com a objectiu promocionar els espais naturals de Ponent a partir d’una marca conjunta, per tal de millorar l’oferta turística i crear activitat econòmica al territori. Està coordinat per l’Associació Leader Ponent, i el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord s’hi adhereix aquest any 2018. Els espais naturals d’aquest territori que s’incorporen al projecte són:  l’Aiguabarreig Segre – Noguera Pallaresa, l’Aiguabarreig Segre – Noguera Ribagorçana, Serra de Bellmunt, Serra del Montsec, Serra Llarga – Secans de la Noguera, Vessants de la Noguera Ribagorçana i els Plans de la Unilla.

A la jornada de treball hi han assistit diferents agents implicats en la divulgació del patrimoni natural del territori: representants de l’Associació Leader de Ponent, l’Associació Grup de Natura Terres de Ponent, l’Ajuntament d’Algerri, l’Ajuntament d’Almenar, el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera.

En aquesta jornada s’ha determinat desenvolupar actuacions d’observació i gaudir de la natura amb diferents activitats per tal d’apropar la població autòctona o visitants a aquests espais naturals de la Noguera i Segrià Nord durant el 2018.