Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada “Com presentar productes agroalimentaris als equipaments turístics visitables de la comarca” crea oportunitats entre empresaris de la Noguera

La jornada estava dirigida als productors agroalimentaris i als equipaments visitables per crear vincles entre empresaris i donar a conèixer els diferents atractius del nostre territori i de la població local.

DIJOUS 31 AGOST 2017

Una vintena d’assistents van participar en la jornada organitzada pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord i el Consell Comarcal a l’espai Orígens de Camarasa.

La jornada va comptar amb diferents  parts ben diferenciades. En la part teòrica, l’empresa Raiels va exposar la manera de crear un producte turístic i, entre d’altres conceptes, també va explicar com comunicar-lo al públic objectiu. En relació a la part més pràctica de la jornada, els espais visitables es van presentar i, posteriorment, els assistents es van reunir per tal d’iniciar vincles entre ells i millorar l’afluència de visitants.

Alguns dels assistents van qualificar la jornada com “un punt d’inici” o “l’inici de mil coses més”. També es va remarcar que el territori té moltes oportunitats però falta que “ens ho creguem”.

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera organitzen aquesta jornada en el marc del Pla Anual Transferència Tecnològica del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca dins el projecte Territori de Valor finançat pel DARP.