Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La fiscalitat del creixement empresarial

DIJOUS 19 NOVEMBRE 2015

El Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació i amb els ajuts LEADER vol impulsar la inversió que permet a les empreses ser més competitives i, com a conseqüència, la creació i/o manteniment de llocs de treball.

Per parlar d’aquests temes, han organitzat per al dia 25 de novembre a Balaguer, un seminari tècnic sobre “La fiscalitat del creixement empresarial: inversió, llocs de treball i ajuts LEADER”, a la seu del Consell Comarcal de La Noguera de 10.30 a 15.00 hores.

La finalitat d’aquest seminari tècnic, és informar a tots els empresaris, que si bé la fiscalitat en si mateixa no sigui el factor decisiu per a la reactivació econòmica empresarial, determinades mesures establertes per l’administració poden ajudar al creixement de les empreses.

Des d’aquest seminari es vol fer especial incidència a les avantatges fiscals que afavoreixen a les inversions, a l’ocupació i als ajuts LEADER en particular, com a potenciadors del creixement empresarial rural.