Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joves i empreses del territori podran conèixer-se al Networking del proper dia 10 de maig

El networking és una de les accions del projecte Odisseu.

DIJOUS 03 MAIG 2018

El proper dia 10 de maig tindrà lloc al Consell Comarcal de la Noguera, de les 9.00 h a les 13.00 h, la II Jornada de Networking organitzada pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i l’Oficina Jove de la Noguera, una jornada del programa Odisseu en el marc del projecte Territori Talent, i el Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP.

La jornada s’adreça a joves professionals i a empreses, i consta de tres parts. Per començar, hi haurà dos ponències simultànies, una per als joves i una per a les empreses, per tal que les dos parts puguin enfocar la incorporació de talent a les empreses de la forma més satisfactòria possible. Posteriorment es faran entrevistes curtes individuals, programades prèviament en funció de les necessitats empresarials i els perfils professionals dels joves i, per acabar, un intercanvi d’opinions en el vermut Networking.

Les diferents empreses del territori han enviat les seves ofertes, tant temporals com indefinides, o els seus interessos per conèixer joves del territori amb determinats perfils laborals.

Els perfils professionals demandats són molt variats: administració, turisme, cuina, neteja, informàtica, atenció al client, soldadura, muntatge de maquinària industrial, geriatria, professorat d’anglès d’infantil, primària i secundària, d’adults, arqueologia, entre altres.

Les inscripcions al Networking es poden fer fins al dia 7 de maig a l’Oficina Jove de la Noguera al telèfon 973 447 570 o a través de la pàgina web www.noguerajove.cat.

Odisseu és un projecte que pretén incentivar el retorn de joves cap al medi rural a partir de facilitar la seva inserció laboral i promoure’n l’arrelament.

Aquests projectes estan desenvolupats en el marc del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020, i estan cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.