Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornades per a emprenedors i empresaris 2016

DIMECRES 21 SETEMBRE 2016

El proper dia 26 de setembre comença una nova edició del projecte "Arranca: projecte de foment de l'autoocupació juvenil", un cicle de jornades adreçat a joves i empresaris/àries de la Noguera per fomentar la capacitat emprenedora dels participants i potenciar les seves iniciatives.

El projecte Arranca està organitzat per l'Oficina Jove de la Noguera i el Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord, i compta amb el suport del Departament d'Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació i del Consell Comarcal de la Noguera.
En aquesta edició s'han programat un total de 18 jornades encaminades a donar eines al jovent i a l'empresariat de la comarca per tal de poder liderar els projectes econòmics del territori.
La primera, el dia 26 de setembre a les 10.00 h a Montsonís, és un taller de lideratge per descobrir i potenciar les habilitats emprenedores dels participants i que els permetin desenvolupar i millorar la seva iniciativa.
Dins de les jornades a més dels talllers, també s'ha programat una sèrie de visites a diverses empreses del territori, en la qual joves i empresaris tindran l'oportunitat de conèixer-se més estretament i de compartir experiències.
Per assistir a les jornades cal inscriure's a l'Oficina Jove de la Noguera (tel. 973 447 570 - noguera@oficinajove.cat) o al Consell Comarcal de la Noguera - Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord (tel. 973 448 933 / extensió 3 - mcarrera@noguerasegrianord.cat).
Per a qualsevol dubte o aclariment no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.