Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada tècnica “Com començar a exportar per part de les empreses agroalimentàries”

DIJOUS 13 ABRIL 2017

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, elabora anualment el Pla anual de transferència tecnològica (PATT) que inclou actuacions de divulgació oberta de coneixements tecnològics i de gestió amb la participació d'experts  procedents d'organismes públics i/o del sector privat.

És en aquest context que el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, per al proper dia 10 de maig de 2017, organitza la jornada tècnica de "Com començar a exportar per part de les empreses agroalimentàries"

Aquesta jornada està pensada per obrir les portes a l’exportació a les empreses del territori rural, donant les pautes per iniciar-se en aquesta aventura i no defallir.

La Jornada estarà presentada per la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera i del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, Sra. Concep Cañadell,  i pel cap de l’Oficina Comarcal de la Noguera del DARP, Sr. Ildefons Mateu.

Els ponents seran, la Sra. Sara García de l'empresa, consultora de vendes i exportacions, Mediterrae Foods i la  Sra. Esther Tusal, propietària de Tusal Artisan Nuts, com a pràctica d'exportacions

La jornada es desenvoluparà a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera, passeig Àngel Guimerà, 28-30 de Balaguer de 9:00 a 14:00 hores.

Inscripcions : rsabate@noguerasegrianord.cat