Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada per a emprenedors/es i pimes de la Noguera al coworking La Nou d'Artesa de Segre

DILLUNS 09 NOVEMBRE 2020

El pròxim divendres 13 de novembre de 9.00 h a 14.00 h el Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord juntament amb el coworking La Nou d’Artesa de Segre, en el marc del projecte Cowocat Rural, organitzen una jornada pràctica per a persones emprenedores del món rural.

En la jornada es presentarà el projecte del coworking La Nou, a càrrec de la gestora Núria Aranès Clua, per fomentar l’emprenedoria al nostre territori rural. A continuació es realitzarà una xerrada sobre gestió del temps per assolir les metes adreçada a persones emprenedores i pimes, a càrrec del Jeroni Calafell, consultor estratègic. Durant la pausa hi haurà un piscolabis amb productes de la Formatgeria de Clua.

Aquest projecte es desenvolupa en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels grups d’acció local de Catalunya, dins del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).