Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada per a dones emprenedores de la Noguera i el Segrià Nord

Un dels objectius és fer xarxa

DIMARTS 06 JULIOL 2021

Per tal d’impulsar la col·laboració entre dones empresàries s’ha organitzat una jornada sobre innovació adreçada a aquest col·lectiu.

El 22 de juliol es durà a terme una jornada presencial sota el títol: “Eines per trobar solucions i pensar diferent” a càrrec d’Eduard Ramos, coach certificat per la ICF. La sessió serà participativa per tal de posar en pràctica les eines d’innovació exposades pel ponent.

La finalitat d’aquesta jornada és posar en valor la xarxa de dones empresàries del territori, impulsar la cooperació i les sinèrgies entre elles, dotar-les d’eines útils per al seu dia a dia com a emprenedores i, per últim, que formin part del procés participatiu en les temàtiques a treballar així com identificar necessitats i idear solucions conjuntes.

L’any 2020 es va realitzar la primera jornada de dones empresàries de la Noguera i el Segrià Nord amb la voluntat de donar-se a conèixer i crear vincles. Arran d’aquesta sessió es va crear xarxa, actualment amb 15 dones empresàries, i també han nascut iniciatives diverses cooperant entre elles. L’elecció de la temàtica de la jornada així com el dia escollit són fruit d’un procés participatiu segons les seves necessitats i inquietuds.

La jornada es realitzarà al CEI de Balaguer, espai de coworking públic que forma part del projecte Cowocat Rural, i està dirigida a totes les dones emprenedores interessades en aquesta temàtica. La durada de la sessió serà de 9.00 h a 13.00 h. Les inscripcions es poden realitzar a través de www.noguerasegrianord.cat a l’apartat de “Jornada de Dones Emprenedores” i es gratuïta.

“Eines per trobar solucions i pensar diferent” s’emmarca dins el projecte de cooperació Start Up Rural. El projecte està finançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.