Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada novetats fiscals 2017

Empreses del territori del GAL Noguera-Segrià Nord milloren la seva gestió fiscal

DIMARTS 31 GENER 2017

Més de trenta empreses han participat en la jornada formativa "Novetats fiscals per al 2017" organitzada pel Consorci GAL Noguera - Segrià Nord, que gestiona els ajuts Leader, dins del projecte Start Up Rural finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El Sr. J. R. Viaña ha explicat les novetats fiscals del 2017 i ha fet un repàs de les diferents despeses deduïbles en el marc d’una activitat econòmica. A més, ha incidit en la fiscalitat de les cases de turisme rural i les característiques dels dos tipus de tributació possibles.

Tot seguit la gerent del GAL, Sra. G. Cortada, ha informat sobre l’eina Retorna i els ajuts Odisseu que fomenten el retorn del talent al món rural, i també ha explicat els ajuts Leader per crear, ampliar i millorar empreses.

En acabar la sessió, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, que també ho és del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, ha agraït als assistents la participació en la jornada, i ha remarcat que el seu interès per millorar la seva feina sempre beneficia el territori, i els ha ofert la col·laboració del Consell Comarcal i del GAL Noguera Segrià-Nord.