Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada Networking d'Ocupació Jove a la Noguera

DIVENDRES 02 JUNY 2017

1a JORNADA DE NETWORKING PEL RETORN DEL JOVENT AL MÓN RURAL

Amb la finalitat d’impulsar una jornada de Networking entre empreses de la comarca de la Noguera que disposin d’ofertes de feina, que en tinguin previstes per al 2017 o bé que tinguin necessitats de col·laboració, i joves professionals entre 18 i 40 anys que vulguin establir-se laboralment al territori, el proper 16 de juny es durà a terme una jornada de Networking.

Es tracta d’una jornada de Networking entre empreses i joves que forma part del Projecte ODISSEU pel retorn i la implicació del jovent en els territoris rurals, impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i la Direcció General de Joventut del Departament d’Afers Socials i Famílies, amb l’objectiu principal de reduir la tendència al despoblament i l’envelliment de la població, afavorint el dinamisme socioeconòmic d’aquestes zones.

Aquest tipus de jornada és una oportunitat per descobrir de quina manera els i les joves del nostre territori poden aportar valor a les empreses rurals, alhora que s’ofereixen eines professionals i competencials tant als joves com a les empreses.

El programa constarà de:

  • Ponència “Com plantejar les nostres propostes amb èxit”.
  • Taules de debats sectorials entre joves i empreses, per analitzar l’estat actual i les perspectives de futur de cada sector empresarial.
  • Esmorzar de networking.
  • Ponència “Com fer networking de forma productiva”.
  • Espai per a entrevistes personals.

La jornada tindrà lloc el proper dia 16 de juny de 9.30 a 13.00h al Casal Lapallavacara de Balaguer i el període d’inscripció per a joves serà de l’1 al 13 de juny, a través del formulari d’aquest enllaç, i per a les empreses fins al 5 de juny, enviant un correu electrònic a lrocaspana@noguerasegrianord.cat.