Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de Networking entre joves i empreses a la Noguera

La trobada se celebrarà el proper 11 d’abril de 2022

DIMARTS 29 MARÇ 2022

La Jornada de Networking Jove de la Noguera és un punt de trobada entre empreses del territori amb ofertes de treball disponibles i jovent de la comarca que busca feina, Després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, recuperarà la presencialitat i tindrà lloc tindrà lloc el proper 11 d’abril de 2022 a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, de les 9.00h a les 13.30 h.

La iniciativa està organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci GAL Noguera-Segrià Nord i aquest any arriba a la quarta edició.

L’objectiu de la jornada és impulsar la incorporació del jovent al món laboral, cobrir les ofertes de feina de les empreses i afavorir la interrelació entre els joves i les empreses. L’edició d’enguany anirà dirigida a joves aturats/des inscrits/es al SOC o joves que busquin feina, així com també a joves estudiants universitaris/àries o de cicles de formació. Les empreses inscrites exposaran les seves ofertes laborals al jovent assistent en el marc de diferents taules rodones que es faran durant el matí. Així doncs, també es durà a terme dos tallers pràctics per facilitar eines i coneixement al voltant de l'àmbit laboral: un sobre com parlar en públic i l’altre de preparació de l’entrevista personal i el currículum vitae.

Les persones i les empreses interessades a inscriure’s a la jornada gratuïta ho poden fer a través de https://www.noguerasegrianord.cat/networking-joves-empreses, adreçant-se a l’Oficina Jove de la Noguera (tel. 973 44 75 70) o bé accedint al codi QR que apareix als cartells promocionals.

La jornada s’emmarca dins del programa Odisseu, un projecte coordinat pel Consorci GAL Alt Urgell Cerdanya i desenvolupat conjuntament per Oficines Joves i Grups d’Acció Local i finançat per la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.