Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

I JORNADA NETWORKING D’OCUPACIÓ JOVE DE LA NOGUERA

DIJOUS 13 JULIOL 2017

El dia 16 de juny va tenir lloc la primera Jornada Networking d’Ocupació Jove de la Noguera, organitzada pel Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i l’Oficina Jove de la Noguera. L’acció s’emmarca dins del projecte Odisseu per al retorn dels joves al món rural, impulsat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Fons Europeu per al Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut del Departament d’Afers Socials i Famílies.

La jornada, realitzada al casal Lapallavacara de Balaguer, va ser pionera al territori i va comptar amb la participació de mig centenar de joves i de tres empreses de la comarca dedicades al sector de la informàtica, la logística i la investigació del patrimoni històric.

La Sra. Esperança Casas, Coordinadora Territorial de Joventut de Lleida, i la Sra. Sònia Valero, Consellera Comarcal de Joventut de La Noguera, van donar la benvinguda institucional de l’acte. Durant el decurs de la jornada, el Sr. Jordi Urgell, expert en coaching, lideratge i motivació d’alt impacte, va liderar les ponències “Com plantejar les nostres propostes amb èxit” i “Com fer networking de forma productiva”, amb la finalitat d’oferir als assistents les eines necessàries per afrontar la seva presentació i lideratge professionals. Així mateix, es van realitzar diferents taules sectorials en les quals joves i empreses van intercanviar perspectives i plantejaments respecte la situació actual i futura del seu sector empresarial. Finalment, es va realitzar un esmorzar networking i es va oferir un espai destinat a la realització d’entrevistes personals.

Aquest tipus d’accions pretenen posar en contacte joves qualificats entre 18 i 40 anys amb empreses que presentin necessitats reals de contractació professional o perspectives de tenir-ne durant aquest any 2017, com a oportunitat per descobrir el valor que ofereix el talent jove a les empreses rurals, alhora que es plantegen eines competencials i professionals per als assistents.