Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la Jornada de Networking de la comarca de la Noguera

DIJOUS 10 MAIG 2018

El passat 10 de maig el Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Noguera, va celebrar al Consell Comarcal de la Noguera la Jornada de Networking destinada a joves professionals i empreses de la comarca amb l’objectiu de crear vincles i incentivar l’ocupació de joves en empreses del territori.

En aquesta jornada hi van participar aproximadament uns 35 joves professionals i 5 empreses amb ofertes de feina. Després de les dos ponències simultànies per a joves i empresaris, “Com ser el candidat ideal” i “Com trobar el candidat ideal”, finançades pel Pla Anual de Transferència Tecnològica, es va donar pas a la presentació de les empreses i seguidament es van iniciar les entrevistes curtes entre joves i empreses. La jornada va finalitzar amb un vermut Networking en el qual i es va generar un espai de diàleg entre els assistents i es van crear més de 60 contactes.

Els assistents van valorar positivament aquesta jornada com també als ponents que han sigut una gran ajuda per ambdues parts. Tant les empreses com els professionals dels diferents àmbits van manifestar el seu interès a participar en futures edicions. Iniciatives d’aquest tipus contribueixen a millorar la competència de les empreses, a la vegada que serveix de plataforma perquè les empreses del territori i les persones que cerquen ocupació puguin visualitzar les oportunitats, i identificar el seu talent i posar-lo en valor.

Aquesta jornada és una actuació del projecte Territori Talent i dins del programa Odisseu, l’objectiu del qual és el retorn dels joves a territoris rurals, i està cofinançat per fons FEADER i pel Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.