Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espais Naturals de Ponent ens fa sentir la Serra de Bellmunt Amenara

El 21 de juliol es va celebrar l'activitat que va permetre gaudir de l'espai a l'aire lliure a través dels sentits.

DILLUNS 30 JULIOL 2018

l passat dissabte 21 de juliol es va celebrar una activitat cultural a l’espai natural de la Serra de Bellmunt d’Almenara, en la qual va col·laborar el Consorci GAL Noguera Segrià Nord, el Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament de Montgai.

L’acte va començar a la zona de les trinxeres de la Font Amarga de Montgai on es va iniciar el recorregut que ens va dur a les trinxeres del Tossal. L’historiador Pol Galitó ens va fer una explicació històrica dins les trinxeres i vam poder visitar les trinxeres reconstruïdes tal com havien estat. També vam poder endinsar-nos en un refugi antiaeri i en les diferents instal·lacions bèl·liques. Seguidament la caminada ornitològica a càrrec de Joan Padró ens va permetre conèixer la importància dels secans i la avifauna de la zona. A continuació, la música de Jordi Montañez i Pau Romero van amenitzar una posta de sol espectacular, acompanyada d’un refrigeri a càrrec de l’Ajuntament de Montgai.

L’acte va aplegar unes 150 persones. Durant l’estiu es podrà continuar gaudint dels actes programats de “Viu els Espais Natural de Ponent” per tal d’apropar els indrets de la zona de ponent a un públic divers organitzant activitats diferents.

El GAL Noguera Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera col·laboren amb Espais Naturals de Ponent per tal de dinamitzar i posar en valor el territori.

Galeria d'imatges