Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els productors agroalimentaris de la Noguera i el Consorci GAL Noguera Segrià Nord es reuneixen per a la creació d’un distintiu agroalimentari

Dins el projecte Territori de Valor s'ha iniciat el procès per crear un distintiu comú

DIMECRES 13 JUNY 2018

El Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, dins del projecte Territori de Valor, continuen amb el procés participatiu per crear un distintiu territorial dels productes agroalimentaris de la comarca de la Noguera, juntament amb els productors que ja havien assistit a la primera reunió i d’altres que s’hi han volgut afegir al projecte.

La segona reunió va tenir lloc el passat dimarts 22 de maig al Celler Casa Patau de Menàrguens en la qual es van posar en comú els valors de la marca i es va fer una pluja d’idees pel seu logotip. Hi van assistir 11 persones: productors, tècnics i la presidenta del Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i del Consell Comarcal de la Noguera.

La tercera reunió va tenir lloc el dia 7 de juny al Rebost del Montsec, al municipi de les Avellanes, on es van tractar temes com l’eslògan i el logotip assessorats per una professional del sector i ja es van crear grups per productes per definir les condicions mínimes per formar part del distintiu territorial.

Properament es realitzarà la quarta trobada de productors per seguir endavant amb el procés de la creació del distintiu. I es debatrà sobre la implicació dels productors agroalimentaris en el bon funcionament del distintiu.

El projecte Territori de Valor està cofinançat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Noguera.