Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Grups d’Acció Local catalans es formen per gestionar l’eina www.viurearural.cat

L'eina Viure a Rural permet visualitzar els recursos de les zones rurals per tal de donar a conèixer les oportunitats de cada territori.

DILLUNS 16 JULIOL 2018

El dia 5 de juliol tots els Grups d'Acció Local del territori català es van reunir en una jornada de formació per gestionar els recursos de cada zona rural de la pàgina web viurearural.cat i així introduir, revisar i mantenir els recursos actualitzats. El GAL Noguera Segrià Nord s’ocupa de la seva zona d’actuació que inclou tots els municipis de la Noguera i sis del Segrià Nord.

Viure a rural és un projecte que mostra els recursos i els serveis dels territoris rurals, és a dir, dels territoris Leader de Catalunya. Es tracta d'una plataforma virtual amb les principals informacions que qualsevol persona pot necessitar a l'hora d'establir-se en una zona rural.

Dins la pàgina web podem trobar diverses categories d'interès com cultura i lleure, esports, salut, educació, treball i emprenedoria i habitatge. L'eina està rebent de mitjana unes 600 vistes mensuals i permet a tots els usuaris interessats a viure o visitar zones rurals tenir la informació necessària dels recursos dels quals disposa el lloc.

Aquest projecte s'emmarca dins el programa Odisseu i està cofinançat per fons FEADER i pel Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: VIURE A RURAL