Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord continua treballant en la tramitació dels expedients Leader que ja s’havien presentat

DILLUNS 11 MAIG 2020

Malgrat que l’estat d’alarma ha suposat la paralització de terminis i de diverses activitats de les administracions, el Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord continua treballant en la tramitació dels expedients Leader que ja s’havien presentat per no retardar el procés de concessió dels ajuts.

Això és possible pel fet que el Departament d’Agricultura , Ramaderia, Pesca i Alimentació va publicar, l’Ordre ARP/50/2020, de 23 d’abril, per la qual s'acorda la continuació i es modifiquen terminis de determinats procediments en matèria de subvencions del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19”.

Concretament, sobre el programa Leader, l’ordre permet continuar tots els processos dels ajuts en relació amb l’aprovació i la certificació dels expedients de les convocatòries del 2018 i 2019. A més, es prorroga la data d’execució d’inversions fins al dia 30 de setembre de 2020 de forma generalitzada en relació a la certificació d’expedients de la convocatòria 2018. D’altra banda, els sol·licitants que ja hagin acabat les inversions previstes en aquesta convocatòria ja poden certificar posant-se en contacte amb el Consorci.

Per contactar amb el Grup d’Acció Local Noguera Segrià nord, es pot trucar al telèfon 973 448 933 extensió 3 o bé fer un correu electrònic a leader@noguerasegrianord.cat