Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord acull la cúpula GUSTUM la setmana del 6 al 10 de febrer

La Cúpula Gustum ha viatjat per 5 escoles

DIVENDRES 10 FEBRER 2023

Des del dilluns 6 al divendres 10 de febrer, el GAL Noguera-Segrià Nord ha acollit la cúpula Gustum, una proposta pedagògica que pretén donar a conèixer i posar en valor la producció agroalimentària de l’àmbit rural entre els més petits.

S’ha traslladat la cúpula a diferents escoles perquè els alumnes puguin aprendre i gaudir a través d'una experiència visual 360⁰ per conèixer com, qui i on es produeixen els principals aliments que tenim diàriament a taula, com poden ser la mel, els llegums, la carn, els lactis, etc.

Al llarg d’aquesta setmana, han passat per la cúpula més de 400 alumnes. Els centres que l’han pogut visitar han estat l'Escola de Ponts, l'Escola Alfred Potrony de Térmens, l'Escola Els Planells d'Artesa de Segre, l'Escola Bonavista de Bellcaire d'Urgell i l'Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer.

GUSTUM és un projecte de cooperació coordinat per l'Associació Leader de Ponent i impulsat conjuntament pels altres 10 Grups d'Acció Local de Catalunya, finançats pels Fons Europeus FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural).