Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord participa a la formació sobre la regulació de la contractació administrativa

DIVENDRES 18 GENER 2019

El passat dimarts 15 de gener, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord va assistir al curs “La regulació de la contractació administrativa: una visió general dels canvis substancials i les principals especialitats de la Llei 9/2017”, a càrrec de la Pilar Gilbert i Gerez, cap del Servei de Gestió Econòmica i Contractació del Servei Català de Trànsit. El curs està inclòs dins de la Formació Directiva de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) , i organitzat conjuntament amb ARCA.

Els objectius de la formació van ser conèixer la normativa aplicable en matèria de contractació, saber diferenciar els tipus de contractes així com els procediments que cal utilitzar en cada expedient de contractació, reconèixer les diferents fases del procediment, disposar d’eines per al control de l’execució dels contractes, conèixer els límits de la contractació menor i les seves alternatives, saber reconèixer els límits en les relacions amb els licitadors, disposar d’eines per a establir criteris de valoració, conèixer la contractació estratègica i les diferents maneres de cooperació i l’ús de l’Administració electrònica en la contractació.

La sessió es va dividir en dos blocs. En la primera part es va fer una aproximació a la contractació mitjançant l’anàlisi teòrica de les diferents figures i instruments essencials, per tal de proporcionar un coneixement general de la matèria. En la segona part es van abordar qüestions pràctiques i dubtes que van anar sorgint al llarg de la presentació per tal de dotar les persones assistents d’eines suficients per al desenvolupament de les tasques pròpies relacionades amb aquesta matèria des d’un punt de vista de la gestió pròpiament dita.