Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord col·labora en el Màster en Anàlisi i Gestió d’Àrees de Muntanya de la UdL

DIVENDRES 30 NOVEMBRE 2018

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord ha impartit una sessió formativa a l’alumnat del Màster en Anàlisi i Gestió d’Àrees de Muntanya, organitzat pels departaments de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i Ia Universitat de Lleida, que n’és la coordinadora.

La sessió es va dividir en diferents blocs. Va estar encapçalada amb una breu introducció a càrrec de l’Aaron Gutiérrez, professor del màster. Tot seguit la Gemma Cortada, gerent del Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, va fer una presentació del programa Leader de la Noguera-Segrià Nord i dels projectes del Montsec. A més a més va presentar el COU (Centre d’observació de l’Univers) com a exemple de dinamització econòmica a la Vall d’Àger i el Montsec en general. Amb aquesta ponència es donava per finalitzada la part del Prepirineu.

La ponent Marian Rius, gerent del Consorci Leader Pirineu Occidental, va parlar d’un àmbit territorial més gran, incloent-hi l'Alt Pirineu, i va presentar les particularitats de gestió de projectes en aquest territori.