Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria d’Ajuts al Pràcticum d’Odisseu 2021 per a empreses

Les empreses poden contractar joves universitaris/àries en pràctiques subvencionades

DIVENDRES 05 FEBRER 2021

El passat dilluns 25 de gener es va obrir el període d’enviament d’ofertes per part d’empreses al Pràcticum Odisseu 2021 i el qual finalitza el dia 17 de març.

Aquests ajuts pretenen incentivar l’estada de joves universitaris/àries en pràctiques remunerades a les empreses situades en municipis rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial i facilitar el retorn i l’establiment de joves al món rural, com també afavorir la seva incorporació al mercat laboral.

Les pràctiques tenen una durada mínima de 300 hores, amb una remuneració mínima de 6€/hora, dels quals 3€/hora estan subvencionats pel programa. Aquestes pràctiques s’han de realitzar durant el curs acadèmic vigent i, en qualsevol cas, abans del 15 de setembre.

Si la vostra empresa està interessada a acollir un o una jove estudiant en pràctiques, podeu consultar més informació a la web de http://www.odisseujove.cat/practicum/ o bé podeu contactar amb el Consorci Grup d’Acció Local Noguera - Segrià Nord a través del telèfon 973 44 89 33 o pel correu electrònic iacrisan@noguerasegrianord.cat.

Els Ajuts al Pràcticum formen part del projecte de cooperació Leader Odisseu i les seves entitats promotores són la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a partir d’una iniciativa conjunta de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, els 11 grups d’acció local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de Joventut. El Consorci GAL Alt Urgell Cerdanya és el grup d’acció local coordinador d’aquest projecte.