Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle de conferències Noguera Rural: Empreses amb Futur

DILLUNS 02 MARÇ 2015

El proper dia 10 de març de 2015 comença el cicle de conferències Noguera Rural: Empreses amb Futur, que tenen per objectiu posar a l'abast d'empresaris i emprenedors les tècniques i tecnologies més modernes tant en la gestió empresarial com en la comercialització del producte, per tal que puguin aprofitar al màxim la diversitat dels recursos propers, des de l'explotació agrícola, fins al turisme de lleure o gastronòmic.

En el cicle de conferències s'hi treballaran temes clau com el lideratge, les xarxes socials, la marca com a referent, la cuina de proximitat, el turisme rural i el cooperativisme com a model empresarial, entre altres. Les conferències es complementaran amb taules d'experiències, tastos de productes locals i visites a llocs d'interès des de la perspectiva de la cerca d'oportunitats, i es faran en diferents municipis de la comarca.

La primera conferència es farà a Vallfogona de Balaguer, sota el títol "Lideratge femení en l'empresa rural", que tractarà habilitats per liderar projectes, treballar la credibilitat personal, superar barreres i així potenciar nous projectes o millorar les empreses del territori.

Aquestes jornades estan organitzades pel Consell Comarcal de la Noguera, a través de l'Àrea de Joventut, el Servei d'Informació i Atenció a la Dona, i el Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord (programa Leader), amb la col·laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.