Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4a Trobada de Networking entre empreses que busquen talent i joves que volen treballar

DILLUNS 09 MARÇ 2020

El proper dia 7 d’abril tindrà lloc la quarta edició de la Jornada de Networking, al casal Lapallavacara de Balaguer, que es defineix com un punt de trobada entre el jovent de la comarca que busca feina i les empreses del territori, amb l’objectiu d’impulsar la incorporació del jovent al món laboral i cobrir les ofertes de feina de les empreses.

Aquesta actuació està organitzada conjuntament per l’Oficina Jove de la Noguera i el GAL Noguera Segrià Nord.

Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per a les empreses, que s’hi podran apuntar fins al proper 15 de març a www.noguerasegrianord.cat o adreçant-se al Consorci GAL Noguera Segrià Nord (tel. 973 448 933 -ext. 3).

El 16 de març s’obrirà el corresponent termini per als i les joves candidats/es que podran fer-ho fins al 31 de març a www.noguerajove.cat o adreçant-se l’Oficina Jove de la Noguera (tel. 973 447 570).

La IV Jornada de Networking arrencarà a les 9 del matí, i el programa preveu la presentació de les empreses inscrites i les ofertes de feina disponibles; les speed meetings, rondes d’entrevistes individuals entre empreses i joves demandants de feina; un espai informal d’interacció i entrevistes amb profunditat o dinàmiques de grup entre les empreses i les persones candidates.

Prèviament a la jornada, es faran dos sessions formatives, una per a les empreses i l’altra per als joves, per donar-los eines per afrontar el Networking amb èxit.

La Jornada de Networking s’inclou en el projecte Odisseu, que incentiva el retorn dels joves al món rural fomentant la seva incorporació al món laboral i el seu arrelament a la comarca.

Odisseu està desenvolupat conjuntament Oficines joves i Grups d’Acció Local i finançat per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrari de Desenvolupament Rural.