Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSORCI GAL NOGUERA-SEGRIÀ NORD PRESENTA EL PROJECTE «FER.CAT» AL SERVEI EDUCATIU DE LA NOGUERA

DIMARTS 07 JUNY 2016

El Consorci GAL Noguera-Segrià nord ha presentat el dia 2 de juny, el projecte de cooperació catalana «FER.CAT: ensenyant a emprendre a les escoles rurals», a la direcció del Servei Educatiu de la Noguera i al professorat de la comarca.

El dia 2 de juny, en una sessió informativa al Servei Educatiu de la Noguera, la gerent del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, Gemma Cortada Torrent, va presentar el projecte de Cooperació catalana «FER.CAT: ensenyant a emprendre a les escoles rurals».

L’objectiu del FER.CAT és difondre la cultura de l’emprenedoria als centres educatius, anant més enllà de l’explicació del funcionament d’una empresa, amb la incorporació dels valors empresarials en matèries curriculars i competències bàsiques, especialment en comprensió lectora, expressió escrita i oral, raonament crític i treball en equip.

La sessió informativa adreçada a l’equip del Servei Educatiu i al professorat de la Noguera ha servit per explicar-los el «FER.CAT: ensenyant a emprendre a les escoles rurals» i aconseguir la implicació dels equips directius del centres i dels docents en el projecte.

Aquesta és una acció del Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord per tal de fomentar el desenvolupament local de les zones rurals. Els Grups d'Acció Local (GAL) són entitats col·laboradores del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que tenen l'objectiu d'implementar, gestionar i optimitzar les actuacions, mesures i recursos econòmics assignats al seu àmbit territorial d'acord amb el Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 de la Generalitat de Catalunya.

Document Actions